"SELMA"

 

Ik volg Rowena al een poosje en toen zij begon als coach wist ik gelijk dat ik door haar geholpen wilde worden. 
Ben al een tijdje opzoek naar wie ik echt ben en ik wist als ik mijn leven wilde verbeteren dat ik deze kans moest grijpen om te werken aan mijn persoonlijke ontwikkeling. 
Voor mij heeft de online coaching goed gewerkt. Ik heb top oefeningen gekregen waar ik gelijk iets mee kon. Het meeste waar ik iets aan had was dat ik losjes kon praten over mijn gevoelens zonder dat ik beoordeeld werd. Ze is niet alleen een powervrouw maar ook een topcoach. 


Selma A. - Rotterdam - 05-09-2020

 

"CINDY"

 

In het begin wist ik niet wat mij te wachten stond en wat ik er allemaal van kon verwachten. 
Naarmate de 1 op 1 coaching vorderede werd het steeds duidelijker welke visie Rowena heeft. 
Ik vind het bijzonder hoe zij die kan overbrengen op zo een manier dat je zelf gaat nadenken over je eigen denkpatronen en gedrag. De tools die je krijgt werken lekker en praktische en kan je gelijk toepassen. 
Het was zeker een verdiepingsslag op mijn persoonlijke groei en absoluut een aanrader.

 

Cindy Z. - Amsterdam - 17-09-2020

"AMELIE"

 

Ik ben zo blij dat ik deze stap heb durven zetten want het heeft mijn leven totaal veranderd in een betere zin. 
Met mijn Aziatische achtergrond  was het moeilijk om de stap te maken om voor mezelf te kiezen zonder dat ik mij daar schuldig over hoefde te voelen tegenover mijn familie. 
Rowena heeft mij laten inzien dat het ok is om voor jezelf te kiezen zonder dat je mensen hier tekort mee doet en dat grenzen aangeven heel gezond is. Ik vond het heel fijn om iemand naast mijn zijde te hebben die ik in de tijd van het traject kon berichten op moment dat ik het even zwaar had. 
Ik ben heel dankbaar dat ik dit heb gedaan. 

Amelie A. - Lunteren - 21-09-2020